Aksjonen i Vi Menn

juli 6th, 2010 → 8:24 am @ // Ingen kommentarer

Har du ikke fått lest thrilleren Aksjonen? Over fire numre i sommer gir Vi Menn deg solide smakebiter av boken  som VG kaller ”drivende spenning”, og som avisen ga terningkast fem.

”Aksjonen” er en høyaktuell, storpolitisk thriller båret oppe av forfatterens erfaringer som FN-soldat. Vi møter FN-korporalen Thor Lydersen som nesten tjue år etter at han pågriper to gerilja-soldater i Sør-Libanon, blir forsøkt likvidert hjemme på sin bopel i Oslo. Dette skjer bare fem dager etter at politiet gjør et grusomt funn i Trandumskogen. Fra fortiden kommer en rasende Walid Jamal, sjef for en brutal milits. Han er ute etter noe eller noen. Og han skyr ingen midler for å få det som han vil.

Første del av Aksjonen kan du lese i Vi Menn utgave 27 (6. juli). De neste tre utdragene kommer i utgave 28 (13. juli), utgave 29 (20. juli) og utgave 30 (27. juli)


Legg igjen en kommentar